perjantai 15. huhtikuuta 2011

Uusia/vanhoja löytöjä3 kommenttia:

 1. Voih, oon niin tuota mamman ja pappan vanhaa lamppua muistellut kaiholla...mein lähistöllä on yks kirppari jossa on samanlainen mut en sitte oo raskinu ostaa - sitäpaitti mein kotona on niin erilainen miljöö etten tiiä miten tänne ees istuis. Joks sää oot tän laittanu kattoon, oothan? :)
  T LarkkuSera

  VastaaPoista
 2. Jeps..no tuota tarkotatko niitä vihreitä jotka oli siinä eteisessä? Tuota samaa merkkiä? Ne nimenomaiset on jo mun katossa;) Tuo keltainen tarttui paikallisesta kirppiksestä mukaan kympillä. Hälle ei oo vielä paikkaa olemassa, mut ehkä joskus mulla on enemmän "kattotilaa" kun tällähetkellä. Tai sitten se löytää paremman kodin jostain muualta. Nevö nou. En vaan voinu jättää sitä sinne:)

  VastaaPoista
 3. kappas, tuo olikin keltainen. Mitenköhän paljon mää nään ihan väärin asioita mun miniläppärin näytöltä; täällä anopin luona on tällanen ISO näyttö jossa eron huomaa sokeakin ottallaan...niin, siis juuri niitä vihreitä tarkoitin :) Hyvä että ovat käytössä! Ja toivottavasti saavat vielä keltaisen kaverikseen :) Kympillä??? Kade.

  VastaaPoista